fbpx
  • bitcoinBitcoin0.46%
    $23,174.00
  • ethereumEthereum0.13%
    $1,604.48
  • elrond-erd-2MultiversX2.60%
    $44.78

Un jucător NFL va primi sponsorizări în Bitcoin

crypto nfl jucator

Jucătorul celor de la New York Giants, Saquon Barkley, a anunțat recent că va primi 100% din banii din sponsorizări în Bitcoin, prin intermediul Strike. Anunțul a fost făcut în emisiunea ”The Best Business Show” a lui Anthony Pompliano.

Barkley spune că e îngrijorat cu privire la inflația mare ce are loc în SUA, de unde și decizia de a primi fondurile în Bitcoin. Întrebat dacă alți jucători iau în considerare acțiuni similare, acesta a răspuns simplu că ar trebui să existe moduri de a educa atleții cu privire la piața crypto.

CEO-ul Strike, Jack Mallers, l-a lăudat pe Barkley ca fiind un ”trendsetter.” În decembrie un alt jucător NFL, pe nume Russel Okung, a anunțat că va primi jumătate din salariul său de 13 milioane de dolari în Bitcoin.

Barkley a mai afirmat că a fost influențat de conversațiile cu Jack Mallers, care a fost de asemenea prezent în cadrul show-ului. Strike folosește Lightning Network pentru a converti depunerile de fiat în Bitcoin.

Mallers a declarat că produsul pe care Barkley îl va folosi pentru a fi plătit în Bitcoin, va fi disponibil tuturor userilor platformei din SUA, în următoarele 30-60 de zile. Strike este de asemenea partenerul guvernului din El Salvador pentru implementarea Bitcoin în țară.

“I think it’s just a smart thing to do and the right thing to do to start taking my investment money in bitcoin and through Strike.”

… a comentat Barkley. Acesta a colaborat anterior cu firme ca Nike, Pepsi și Visa.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *