fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,218.95-2.02%
  • ethereumEthereum$1,172.91-3.52%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$42.35-3.18%

Square va înființa o firmă Bitcoin-focused

square

Square Inc. lucrează la crearea unei afaceri focusate pe Bitcoin, după cum a afirmat CEO-ul companiei, Jack Dorsey, prin intermediul unui tweet.

Noua firmă se va concentra pe construirea unei platforme pentru developeri cu obiectivul de a ușura crearea de servicii DeFi. Numele companiei, conform lui Dorsey, este TBD – acesta nu a elaborat însă dacă acesta este de fapt numele, sau nu s-a decis încă (TBD = To Be Decided).

Compania va fi condusă de Mike Brock, directorul departamentului de dezvoltare strategică a serviciului de plăți al Square, Cash App. Totul va fi open-source, la fel ca wallet-ul hardware anunțat anterior de Square.

Mai exact, roadmap-ul, dezvoltarea și algoritmii implicați for fi complet transparenți, după cum spune Dorsey. Square valoarea peste 100 de miliarde de dolari la momentul actual. Stock-ul companiei a reacționat pozitiv la această știre, valorând acum aproximativ 237 de dolari per unitate.

Totuși, această nouă companie ar aduce în și mai strânsă legătură volatilitatea Bitcoin și Square. În ultimele săptămâni, Bitcoin a rămas în jurul valorii suport de 31,000 de dolari.

Mai mulți analiști preconizează că dacă acest trend continuă, piața crypto ar putea experimenta un alt bull market în următoarele săptămâni. Aceștia citează indicatorul RSI (Relative Strength Index) în acest sens.

Pe foarte scurt, orice valoare peste 70 a RSI marchează faptul că un asset este overbought, ceea ce înseamnă cu un bear market urmează în scurt timp. Ca referință, în perioada ATH-ului Bitcoin, acest indicator avea o valoare de 90.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *