fbpx
  • bitcoinBitcoin$27,006.00-0.45%
  • ethereumEthereum$1,619.10-1.08%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.934.43%

Twitch interzice jocurile de noroc

Serviciul de live-streaming deţinut de Amazon a anunţat faptul că interzice conţinutul cu jocuri de noroc, inclusiv crypto, începând cu data de 18 Octombrie, 2022. Transmisiunile live ale jocurilor de sloturi, ruletă și zaruri pe site-uri web precum Stake.com, Rollbit.com și Duelbits.com nu vor mai fi permise pe platformă.

Decizia vine în urma unor scandaluri controversate împotriva ofertelor de sponsorizare de milioane de dolari a streamerilor.

Aceste site-uri de jocuri de noroc de streaming live, cum ar fi Stake.com, Rollbit și Duelbits.com, nu sunt licențiate în SUA sau în alte jurisdicții care sunt responsabile pentru protecția consumatorilor. Stake.com, care este cel mai popular dintre aceste site-uri, este licențiat în Curacao.

Potrivit unei postări pe Twitter, Twitch a menționat că jocurile de noroc au fost „un mare subiect de discuție” în cadrul comunității:

„Deși am interzis partajarea de link-uri sau coduri de recomandare către toate site-urile care includ jocuri de sloturi, ruletă sau zaruri, am văzut că unii oameni eludează aceste reguli și expun comunitatea noastră la potențiale daune.”

Potrivit datelor de la TwitchTracker, jocurile de noroc au devenit mult mai populare chiar şi decât Fortnite.

La începutul lunii septembrie, un streamer a recunoscut că a păcălit fanii și alți creatori Twitch împrumutând aproape de 200.000 de dolari pentru a plăti pentru dependența de pariuri pe Counter Strike: Global Offensive.

Riscul de dependenţa este foarte mare datorită expunerii jocurilor de noroc atât cu bani reali cât şi cu crypto. Problema cea mai mare este dată de faptul că platformele plătesc streamerii să joace, câştigând sume uriaşe, iar în unele cazuri, câştigurile sunt regizate pentru a stârni interesul utilizatorilor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *