fbpx
[ccpw id="485"]

CZ Binance: Bear market-ul este sănătos pentru industria crypto pe termen lung

Într-o conversație cu CEO-ul Messari, Ryan Selkis, la conferința Mainnet de miercuri, CZ a spus că un ciclu de patru ani al pieței cryto este normal și că bear market-ul este sănătos pe termen lung. „Corectările de preț sunt de fapt bune”, a spus CZ, adăugând că investitorii nu ar trebui să privească prețurile doar într-un trend ascendent.

În schimb, sugestia acestuia este a urmări numărul de utilizatori care cumpără şi folosesc crypto precum şi numărul de proiecte blockchain care este în continuă creşte. El a susținut că industria crypto se află de fapt într-o stare sănătoasă și a îndemnat publicul să nu se gândească atât de mult la scăderile din piaţă şi să gândească pe termen lung.

„Crypto este atât de devreme. Nu suntem într-o piață saturată”, a spus CZ.

Totodată, CZ a spus că este probabil ca DeFi să devină mai răspândit în viitor. Deși CZ consideră că schimburile descentralizate vor deveni într-o zi mai frecvent utilizate decât cele centralizate, fondatorul celui mai mare CEX din lume a spus că această evoluție va dura probabil „un număr de ani”.

Majoritatea oamenilor din societatea actuală nu sunt familiarizați cu criptomonede, a spus CZ. Din acest motiv, este probabil ca primele lor interacțiuni cu tehnologia blockchain să fie prin schimburi centralizate, cum ar fi Binance.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.