fbpx
  • bitcoinBitcoin4.30%
    $26,795.00
  • ethereumEthereum3.25%
    $1,873.66
  • elrond-erd-2MultiversX-0.83%
    $36.22

Turneul Australian Open începe pe Decentraland

australian open

După cum am precizat într-un articol precedent, primul eveniment grand slam din metaverse, Australian Open (AO) a început pe Decentraland. Vizitatorii virtuali vor avea acces la parcul Melbourne, inclusiv Rod Laver Arena și Grand Slam Park.

Aceștia vor beneficia de asemenea și de conținut exclusiv în forma unor înregistrări realizate de cele peste 300 de camera din jurul Melbourne Park, care includ și zonele frecventate de jucători. Pentru cei curioși cum arată asta defapt, vedeți mai jos.

decentraland australian open

Așadar, userii Decentraland vor putea viziona meciurile live, având acces și la radioul AO. Managerul Tennis Australia, Ridley Plummer, a declarat într-un broadcast în Decentraland că speră ca AO să devină cel mai accesibil și inclusiv eveniment din lumea sportului și media.

”Având în vedere provocările unice pe care fanii le-au întâmpinat încercând să ajungă la Melbourne, am accelerat lansarea proiectului în metaverse.”

… a afirmat Plummer. Acesta are dreptate când vorbește despre ”provocările” de a ajunge în Australia, pe fondul pandemiei de COVID-19 și a unui nou val de restricții impuse de guvern. Plummer a afirmat și că cei din spatele AO plănuiesc să colaboreze cu Decentraland și în viitor.

Oficialii AO au încheiat recent și un parteneriat cu platforma NFT Sweet pentru a lansa 6 colecții de NFTs ce vor comemora ultimele 5 decenii ale AO. Colecțiile vor fi lansate în perioada 17-27 ianuarie.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *