fbpx
  • bitcoinBitcoin4.27%
    $26,816.00
  • ethereumEthereum3.15%
    $1,874.15
  • elrond-erd-2MultiversX-0.30%
    $36.33

Un influencer de pe Instagram lansează un DAO cu scopul de a crea o rețea socială pe Web3

ireneDAO

Irene Zhao, un influencer crypto popular pe Instagram, a lansat IreneDAO cu scopul de a crea prima rețea socială pe Web3. DAO-ul este însă la început și există deja un număr de oameni care l-au categorisit drept un scam.

Lansarea a fost acompaniată de o colecție de NFT-uri care au început deja să se tranzacționeze pentru un minim de 2.6 ETH pe OpenSea. Colecția include practic poze cu Zhao în diferite ipostaze și slang-uri folosite des în spațiul crypto, cum ar fi WAGMI (We’re All Going to Make It). Colecția include 1107 NFT-uri și este practic singura modalitate ca cineva să se alăture DAO-ului.

În mod interesant, CEO-ul Galaxy Digital, Mike Novogratz, a confirmat că a cumpărat unul dintre aceste NFT-uri. Deși, cum am spus, mai sus, unii spun că acesta este doar un alt cash-grab fără viitor, Zhao a dezvăluit că are planuri mari pentru organizație.

Femeia a devenit populară în zona crypto în 2021 în funcția de CMO (Chief Marketing Officer) al Konomi Network și lucrează acum la o platformă descentralizată pe nume SO-COL. Zhao spune că platforma va fi o versiune descentralizată a OnlyFans, Discord, Twitch și Patreon.

”Scopul final este de a crea sute sau mii de comunități pe platforma SO-COL. Comunitățile ar putea fi mari sau mici, și fiecare dintre acestea, împreună cu creatorul său, vor putea defini utilitatea colectabilelor lansate de creator.”

… a mai explicat ea. Practic, NFT-urile ar putea fi utilizate ca un fel de carduri de membru în comunitățile de pe SO-COL. Platforma e creată pe StarkEx. Ideea de a utiliza NFT-urile drept carduri de membru nu e însă tocmai nouă, una dintre cele mai populare colecții de până acum (Bored Ape Yacht Club – BAYC) având o utilitate similară.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *