fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,180.000.43%
  • ethereumEthereum$2,022.490.04%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.09-2.34%

Simona Halep își face apariția în Decentraland în cadrul campionatului Australian Open

Unul dintre cele mai mari evenimente din lumea tenisului (Australian Open) la care va participa și Simona Halep, va fi ținut anul acesta și în metaversul Decentraland. Fanii vor avea de asemenea posibilitatea să cumpere NFT-uri exclusive legate de campionat.

Va fi lansată și o colecție de 6776 NFT-uri ”Art Ball” create în parteneriat cu diverși artiști locali și internaționali. În mod interesant, metadata fiecărui NFT Art Ball va fi legată de o mică regiune din terenul de tenis de dimensiuni 19×19 cm.

Când o lovitură câștigătoare va fi făcută pe una dintre aceste regiuni, metadata NFT-ului corespondent va fi updatat în real-time, iar deținătorul va primi diverse recompense (colectabile, brățări, haine, etc.)

Mai mut decât atât, când o lovitură ce duce la câștigarea unui meci va avea loc într-o anumită regiune, cel ce deține NFT-ul legat de aceea zonă va primi o minge cu care s-a jucat în acel meci. În timpul unui meci, se va ține evidența acestor NFT-uri exact cum se face în cazul celorlalți parametri real-time.

”Cu această nouă tehnologie, fanii globali ai tenisului vor avea oportunitatea de a participa la Australian Open 2022 într-un mod care nu a mai fost disponibil până acum.”

… a comentat directorul campionatului Australian Open, Craig Tiley.

Pe fondul creșterii cazurilor de Omicron în Melbourne, capitala țării, găzduirea campionatului în Decentraland va oferi posibilitatea mai multor oameni să participe la eveniment.

Stadionul principal în care se vor desfășura meciurile, Rod Laver Arena, va fi construit în interiorul Decentraland. NFT-urile Art Ball vor fi scoase la vânzare începând cu data de 10 ianuarie, iar evenimentul în sine (atât în Decentraland cât ș în realitate) va începe pe 17 ianuarie.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *