fbpx
  • bitcoinBitcoin$43,419.00-0.35%
  • ethereumEthereum$3,051.281.03%
  • ElrondElrond$225.4219.65%

Traderii instituționali investesc masiv în Solana

solana

Traderii instituționalii au început să investească masiv în Solana (SOL), pe măsură ce cererea pentru Ether și Bitcoin s-a stabilizat. Investițiile în produse (derivative) Solana în ultima săptămână au reprezentat 86.6% din totalul de inflow în produse crypto.

Conform raportului intitulat ”Digital Asset Fund Flows Weekly,” creat de CoinShares, între datele 6 și 10 septembrie s-au făcut investiții de 49.4 milioane de dolari în produse Solana. Totalul de investiții în aceea perioadă a fost de 57 de milioane de dolari. Investițiile masive au coincis cu o perioadă în care prețul Solana a crescut cu 36%.

“A combination of price appreciation and inflows now brings Solana’s assets under management to $97 million, the 5th largest of all investment products.”

… specifică cei de la CoinShares în raport. În ultima lună, interesul pentru altcoins pare să-l fi depășit pe cel în Bitcoin. În aceeași perioadă, investitorii instituționali au scos 6.3 milioane de dolari din investiții în produse Ether, acțiune care s-a tradus într-o scădere de 10% a prețului monedei.

Deși pe data de 13 septembrie a avut loc mult anticipata lansare a smart contracts pe Cardano, investițiile în produse ADA a scăzut cu 46% în comparație cu săptămâna precedentă.

Conform raportului CoinShares, managerii de asset-uri dețin acum 56.3 miliarde de dolari în AUM (Assets Under Management). Produsele manageriate de Grayscale rămân dominante, reprezentând 74% din aceste asset-uri, sau 41.8 miliarde de dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *