fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,406.00-0.47%
  • ethereumEthereum$3,391.47-0.66%
  • elrond-erd-2MultiversX$61.570.03%

Tony Hawk și The Sandbox vor să creeze cel mai mare skatepark din metaverse

Tony Hawk este unul dintre cei mai faimoşi şi recunoscuţi skateboarder din lume. Acesta a încheiat un parteneriat cu The Sandbox pentru a construi cel mai mare skatepark virtual realizat vreodată.

Potrivit unui videoclip postat de The Sandbox și împărtășit de Hawk, metaversul lui Hawk nu numai că va avea o piață pentru a vinde skateboard-uri și accesorii pentru skate, ci va oferi utilizatorilor acces la instrumente de editare pentru a crea skatepark-ul visurilor lor.

„Tony Hawk LAND” va cuprinde 36 de loturi de teren, potrivit The Sandbox , ceea ce este suficient merit pentru a-i câștiga titlul de cel mai mare skatepark din lume creat vreodată în metavers.

Tony Hawk a spus într-o prezentare că skatepark-ul „va fi ceva nemaivăzut până acum”. Cuvinte semnificative, având în vedere că seria sa de jocuri „Tony Hawk Pro Skater” a încasat mai mult de 1,4 miliarde de dolari — și prezintă o mulțime de skatepark-uri și trasee.

„Toată viața mea am fost un fan al noilor tehnologii – de la primele jocuri video și computere de acasă cu capabilități CGI – așa că sunt fascinat de metavers și încântat să aduc cultura noastră în peisajul virtual al The Sandbox.” a declarat sportivul.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *