fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,331.00-1.52%
  • ethereumEthereum$3,389.41-1.40%
  • elrond-erd-2MultiversX$61.52-0.14%

Știri NFT: Crash pe website-ul NiftyGateway, NFT-uri FTX.us și tokeni Baby Sharks

nfts stiri

Săptămâna aceasta, Warner Bros. a organizat un NFT drop pe marketplace-ul Nifty Gareway care a cauzat un crash pe website din cauza traficului imens atras.

Spre începutul lunii noiembrie, studioul a anunțat lansarea unei colecții de 100,000 de NFT-uri bazate pe populara serie Matrix pentru un preț de 50 de dolari per NFT. Mișcarea face parte dintr-o campanie de marketing pentru noul film ”Matrix Resurrections” care va apărea în cinemauri pe 22 decembrie.

Peste 300,000 de fani Matrix s-au strâns pe website pe 30 noiembrie pentru a avea ocazia de a cumpăra unul dintre NFT-uri. Traficul a fost mult prea mare pentru Nifty, echipa fiind forțată să repornească lista de așteptare de câteva ori – din pricina unor probleme de infrastructură, după cum au recunoscut chiar ei.

Lista de așteptare (queue) a fost creată pentru userii interesați pentru ca aceștia să poată sta la rând și a cumpăra un NFT, dar mai important, a fost o încercare de a reduce traficul pe website.

Pinkfong, creatorii popularului cântec Baby Shark vor lansa o colecție de NFTs reprezentând diverse scene din videoclipul cântecului. Colecția va fi una animată și va include cântecul original.

Licitația pentru NFT-uri (6) va avea loc pe Makersplace la data de 3 decembrie. Emisiile de carbon din vânzare vor fi calculate și reduse prin intermediul platformei Aerial. Prețul de început al NFT-urilor nu a fost publicat până acum.

Echipa FTX.us a dezvăluit astăzi că marketplace-ul lor NFT este acum compatibil cu NFT-uri Ethereum. FTX și subsidiarul său american au intrat în spațiul NFT-urilor în septembrie, lansând marketplace-uri cu funcționalități limitate.

Marketplace-ul celor de la FTX.us găzduiește acum NFT-uri din colecții populare precum Bored Ape Yacht Club, meebits și Pudgy Penguins.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *