fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,961.00-0.35%
  • ethereumEthereum$1,883.01-0.85%
  • ElrondElrond$60.40-1.25%

Conducerea Miami va colabora cu Planetwatch și Algorand pentru un proiect eco-friendly

algorand miami planetwatch

Conducerea orașului Miami a anunțat că va intra în parteneriat cu Algorand pentru a crea un sistem de monitorizare a calității aerului. Senzorii sunt dezvoltați de compania franceză Planetwatch și vor fi instalați în mai multe locații din Miami.

Fiecare senzor poate detecta concentrația de poluanți din apropiere. Acest lucru, în combinație cu o rețea ca Algorand, poate ajuta autoritățile să analizeze zonele din oraș care sunt supuse unor nivele mari de poluție. Datele colectate de la senzori vor fi înregistrate pe blockchain-ul Algorand.

Primarul orașului, Francis Suarez, a devenit deja un bine-cunoscut susținător al tehnologiei blockchain. În cadrul evenimentului DeCipher ce a avut loc pe 29 noiembrie, Suarez a declarat că acest proiect va fi vital pentru eforturile eco-friendly ale orașului.

Proiectul va ajuta de asemenea orașul să devină un hub crypto, după cum își dorește primarul. Rezidenții care sunt de acord cu plantarea unui astfel de senzor în casele lor vor fi recompensați cu tokeni PLANETS. Acești tokeni pot fi vânduți pentru monede fiat sau pot fi swapped pentru credite Earth.

Aceste Earth Credits sunt tokeni care nu pot fi tranzacționați, dar care sunt însă utilizați de PlanetWatch pe post de monedă internă pentru serviciile și produsele lor.

Alegerea rețelei are sens dacă ținem cont de faptul că Algorand este un blockchain carbon-negative. Rețeaua a reușit de asemenea să strângă 1.5 miliarde de dolari într-o investiție din partea fostului executiv Citi, Matt Zhang.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.