fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,983.00-0.56%
  • ethereumEthereum$1,887.06-0.68%
  • ElrondElrond$60.96-0.54%

Știri NFT: AMC, Damien Hirst și fundația Dfinity

nft

Oficialii AMC au anunțat că plănuiesc lansarea unei colecții de 86,000 de NFT-uri pentru a comemora lansarea noului film din seria Spider-Man, ”No Way Home.”

NFT-urile vor fi oferite userilor abonamentelor ”AMC Stubs Premiere & A-List” și ”AMC Investor Connect.” De asemenea, cei care cumpără de acum bilete pentru premiera de pe 16 decembrie a filmelor (doar în cinematografele AMC), vor fi eligibili pentru un airdrop.

Conform anunțului oficial ce poate fi citit aici, colaborarea dintre Sony Pictures și AMC este prima de acest tip. Tokenii vor putea fi obținuți prin intermediul platformei WAX, un blockchain carbon-neutral.

Bine-cunoscutul artist NFT Damien Hirst a oferit un giveaway de 10,000 de NFT-uri cumpărătorilor colecției sale anterioare denumită ”The Currency.” Noua colecția care a fost aidropped participanților se numește ”Great Expectations.”

Colecția include avataruri inspirate din cover-ul albumului ”Certified Lover Boy,” al 6-lea album al rapper-ului Drake. Conform artistului, giveaway-ul este un cadou de Ziua Recunoștinței (Thanksgiving), o sărbătoare foarte importantă în SUA.

Fundația Dfinity, responsabilă pentru crearea blockchain-ului ICP (Internet Computer Network), lansează NFT Studio, o platformă NFT ce permite designerilor să creeze, să minteze și să pună la staking NFTs.

Platforma include un engine 3D ce permite utilizatorilor să creeze modele 3D care pot fi convertite în NFT-uri și utilizate în jocuri video. Lukas Merville, fondatorul NFT Studio, spune că creatorii de conținut 3D sunt limitați de obicei la platforme ca Ethereum și Solana, care nu pot gestiona fișiere de mărime mare.

Câteva colecții NFT prezente pe ICP sunt ICPunks, ICPuppies și ICKitties.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.