fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,952.00-0.51%
  • ethereumEthereum$1,879.46-0.77%
  • ElrondElrond$60.49-1.20%

Bored Ape Yacht Club va intra într-un parteneriat cu Adidas

adidas bayc

Săptămâna trecută (înainte de 29 noiembrie), cei de la Adidas au sugerat că firma va intra în spațiul crypto printr-un parteneriat cu Coinbase. Ieri însă, se pare că aceștia se extind deja și în spațiul NFT-urilor printr-un parteneriat cu BAYC (Bored Ape Yacht Club).

Contul oficial de Twitter al BAYC a postat o imagine cu unul din personajele lor într-un costum pe care apărea emblema Adidas. Alte logo-uri prezente pe acel hanoroc sunt cel al G-Money, Punks Comic, și bineînțeles cel al proiectului BAYC.

Acesta este deci singurul indiciu care sugerează un parteneriat între brand-urile respective. Nu știm la momentul actual dacă acest parteneriat implică lansarea unor NFT-uri sau poate chiar a unor teniși cu inscripția BAYC.

Ținând cont de timeline-ul următor: 22 noiembrie – tweet în care Adidas vorbește de un ”adiVerse,” 24 noiembrie – dezvăluire că Adidas deține un land plot în The Sandbox și acum poza care sugerează un parteneriat cu BAYC, se pare deci că firma plănuiește să capete o prezență în metavers.

Punks Comic este o firmă ce creează caractere de benzi desenate din NFT-uri CryptoPunks. Până la momentul actual, volumul de trading al colecției CryptoPunks a depășit 1.6 miliarde de dolari.

G-Money este un colecționar NFT din Puerto Rico, partener al INFINFT – un subsidiar Delphi Digital. Acesta a devenit popular după ce a plătit 140 ETH pentru un CryptoPunk în ianuarie 2021.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.