fbpx
  • bitcoinBitcoin$42,844.000.01%
  • ethereumEthereum$3,276.49-0.69%
  • ElrondElrond$192.50-2.83%

Token-ul Omicron crește cu 900% după apariția unei noi tulpini de COVID

omicron token

Un token destul de obscur pe nume Omicron (OMIC) a atins un nou ATH astăzi după ce WHO (Organizația Mondială a Sănătății) a ajuns la un acord de numire a noii tulpini de COVID detectate inițial în Africa de Sud drept ”Omicron.”

ATH-ul a fost de 689 de dolari cu câteva ore în urmă. Valoarea monedei pe 27 noiembrie (sâmbătă) era de 70 de dolari. Conform datelor CoinGecko, în ultimele 24 de ore, moneda a crescut cu 82%.

Criticul crypto cunoscut pe Twitter sub pseudonimul ”Mr. Whale,” a comentat situația spunând că ”dacă nici ăsta nu e un semn că suntem într-o bulă masivă, atunci nu ști care ar fi.”

Omicron este un protocol de tip reserve currency ce rulează pe rețeaua Layer-2 a Ethereum, Arbitrum. Token-ul nativ, OMIC, e sprijinit de mai multe asset-uri crypto inclusiv USDC și tokeni LP.

OMIC poate fi tranzacționat doar pe DEX-ul SushiSwap. Perechea de trading OMIC/USDC a atins un volum de trading de 454,000 de dolari în ultimele 24 de ore, conform datelor CoinGecko. Datele nu includ însă informații asupra supply-ului aflat în circulație, și nici a market cap-ului.

Proiectul a început ca un fork al OlympusDAO spre începutul lunii noiembrie, însă nu mai are nici o legătură cu acesta de la formare.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *