fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,957.00-0.36%
  • ethereumEthereum$1,880.55-0.71%
  • ElrondElrond$60.34-1.33%

Analiză: Bitcoin și piața crypto se recuperează după frica generată de noua tulpină de COVID

bitcoin analysis

Bitcoin a condus piața crypto în a 3-a zis de creșteri consecutive, după ce a scăzut masiv de ”Black Friday.” Valoarea BTC este acum de 57,362 de dolari, conform datelor CoinGecko, o creștere de 0.8% în ultimele 24 de ore.

Volumul de trading pe CEX-urile mari a fost mult mai mic față de săptămâna trecută, investitorii părând să aștepte mai multe informații despre noua tulpină de COVID – Omicron – care pare să fi fost un aspect cheie al bear market-ului recent.

CEO-ul platformei de derivative DeFi SynFutures, Rachel Lin, a declarat că situația nu este aceeași pentru piețele asiatice, în special China. Acolo piețele nu par să fi fost afectate prea tare de știrile de săptămâna trecută.

Din punct de vedere al parametrilor de piață, Bitcoin pare să se mențină deasupra pragului de suport 100-DMA (Day Moving Average), pe măsură ce vânzările de săptămâna trecută se stabilizează. Moneda are deci șanse decente să retesteze nivelul de suport din jurul pragului de 60,000 în această săptămână.

Mai mult decât atât, RSI-ul (Relative Strength Index) pe graficul din ultimele 24 de ore arată că BTC atinge niveluri ”oversold,” situația similară cu cea de la sfârșitul lunii septembrie, care a dus la un rally de preț și noi ATHs.

Ether s-a recuperat cu 5.5% în ultimele 24 de ore, ajungând acum la vlaoare de 4553 de dolari, conform CoinGecko.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.