fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,231.09-1.91%
  • ethereumEthereum$1,174.22-3.36%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$42.43-2.93%

SEC a introdus acuzații impotriva Hydrogen pentru manipulare în crypto

SEC susține că Hydrogen a câștigat peste 2 milioane de dolari prin manipulând volumul de tranzacționare și prețurile” Hydro. SEC îl acuză și pe Michael Ross Kane, fostul CEO al Hydrogen ca fiind principalul vinovat pentru această acțiune. Comisia l-a enumerat, de asemenea, pe Tyler Ostern, CEO-ul unei companii de „facere de piață”, Moonwalkers, drept complice al schemei. Hydrogen este o companie Web3 și de tehnologie financiară cu un propriul token, numit Hydro. Mai mult, SEC susține că părțile acuzate au fost implicate în vânzarea de titluri de valoare cripto neînregistrate.

Conform SEC, Hydrogen a distribuit tokenii prin diferite metode, inclusiv prin intermediul unui parteneriat cu Moonwalkers, o companie din Africa de Sud, pentru a manipula preţul. Mai mult, SEC susține că și metoda de de distribuiere este ilegală.

Potrivit comisiei, Hydrogen a distribuit tokenii printr-un airdrop, programe de recompense, compensarea angajaților și vânzări directe pe exchange-uri.

Comunitatea crypto reacționează puternic negativ la declarațiile SEC. Jake Chervinsky, șeful de politică al Asociației Blockchain, susține că acesta este un alt exemplu de depășire a puterii din partea comisiei. Chervinsky dezvăluie că teoria SEC cu privire la airdrops nu poate fi testată doar prin această acțiune.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *