fbpx
  • bitcoinBitcoin$67,575.00-1.12%
  • ethereumEthereum$3,774.31-1.85%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.79-0.12%

Sandbox a semnat un acord cu Arabia Saudită

Sandbox a semnat un acord cu Autoritatea Guvernamentală Digitală din Arabia Saudită, potrivit unei postări a COO și co-fondatorul Sandbox, Sebastien Borget. Detaliile acordului nu sunt încă publice, dar vestea a făcut ca tokenul nativ Sandbox, SAND, să crească de la 0,71 USD la 0,93 USD în doar câteva ore. Prețul SAND este acum printre primele 45 de active crypto cu cea mai mare capitalizare de piață și ar putea ajunge în curând la nivelul de 1,01 USD.

Borget a indicat că cele două entități se vor sprijini reciproc în ceea ce privește explorarea și sfatul cu privire la metaverse. El a mai declarat că detaliile complete ale înțelegerii vor fi făcute publice în zilele următoare.

Sandbox, creat de Animoca Brands, este cunoscut pentru parteneriate semnificative cu companii precum HSBC, Adidas, Atari, Lionsgate și Snoop Dogg, precum și cu celebrități. În 2021, compania a strâns 93 de milioane de dolari din Fondul Vision al SoftBank și caută în prezent finanțare suplimentară de 400 de milioane de dolari pentru o evaluare de 4 miliarde de dolari.

Sandbox continuă să se apropie de adoptarea în masă, mulți investitori considerând-o un pionier în dezvoltarea metaversului. Platforma sa permite utilizatorilor să-și creeze propriile spații mini-virtuale în interiorul unui joc.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *