fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.34%
    $22,891.00
  • ethereumEthereum-3.53%
    $1,571.92
  • elrond-erd-2MultiversX-5.03%
    $42.47

Resort luxos in Malaysia construit cu fonduri provenite din vanzarea de tokeni

O companie centrata pe dezvoltarea proiectelor imobiliare in Asia de Sud Est, IBN Corp, doreste sa dezvolte un resort de lux prin vanzarea de tokeni. Principalul motiv este faptul ca doresc o plaja mai mare de investitori si un timp mai scurt de acumulare a fondurilor.

Prin operatiunea lor crypto, doresc sa ridice $325 milioane prin vanzarea a 325 000 tokeni Hasbrotel (HASHM), ce sunt disponibili deja pe LGBank. Cel ce a venit cu ideea este Luiz Goes, co-founderul LGBank si a declarat ca ” Proiectele de această dimensiune rezultă din plasticitatea și inovația pe care tehnologia blockchain le-a generat. Ceea ce trăim acum este o nouă fază de consolidare a cripto-activelor. Tehnologia Blockchain permite crearea de active (token-uri) legate de proiecte tangibile. Natura descentralizată și globală a economiei digitale oferă acces mai multor oameni din întreaga lume cu capital redus pentru a investi în proiecte mai transparente și mai solide.”

 

Proiectul este unu grandios si se va denumi IBN Highlands City, ce va putea deveni un proiect de $1 miliard. Va fi localizat in cea mai cunoscuta zona din Asia pentru resorturi, Genting Highlands. Va contine apartamente, mall-uri, hoteluri de 5 stele, toate intrand in categoria de lux.

De asemenea, exista un parteneriat cu gigantul american Hasbro, ce detine peste 1500 branduri de jucarii precum Marvel, Transformers, Star Wars, Peppa Pig sau Monopoly. Cu singuranta va fi raiul pe pamant pentru piticii ce vor calca in viitorul resort.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *