fbpx
  • bitcoinBitcoin$20,906.00-2.20%
  • ethereumEthereum$1,203.97-3.05%
  • ElrondElrond$56.68-3.43%

0x Labs ridica $70 milioane in a doua runda de finantare

Firma 0x Labs, ce manageriaza proiectul de infrastructura blockchain 0x, a anuntat ca primit a doua runda de finantare in valoare de $70 milioane, runda ce a fost condusa de Greylock.

Alte fonduri care au participat in aceasta runda sunt: Pantera Capital, A.Capital, Jump Capital, Sound Ventures, Opensea, Coinbase sau personalitati precum Brevan Howard, Reid Hoffman si Jared Leto.

0x Labs a lansat de curand Match, un motor de cautare pentru tokeni. De asemenea, au lansat 0x Protocol, un agregator multi-chain de lichiditate pentru DEX-urile din DeFi , acesta gasindu-se pe Ethereum, Polygon, Avalanche, Fantom, BNB Chain, Optimism sau Celo.

„0x Labs ajută companiile să elimine complexitatea accesării piețelor descentralizate pe toate layer-urile Web3. Oferim soluții care pot fi folosite pentru a încorpora cu ușurință funcționalitatea de schimb pentru toate activele tokenizate, inclusiv criptomonede, tokeni DeFi și NFT, în cel mai bun mod si la cele mai mici costuri de tranzacție. Prin utilizarea tehnologiei 0x, companiile vor avea mai mult timp să se concentreze pe ceea ce contează: produsul lor”,a declarat co-founderul 0x Labs,Amir Bandeali.

 

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.