fbpx
  • bitcoinBitcoin$65,087.002.01%
  • ethereumEthereum$4,265.5010.42%
  • ElrondElrond$253.267.70%

Reese Witherspoon intră în spațiul NFT de pe Ethereum, fiind sfătuită de Snoop Dogg

reese witherspoon

Actrița Reese Witherspoon a intrat în lumea crypto, și mai precis a cea a NFT-urilor de pe Ethereum, primind sfaturi de la legendarul rapper, care a dezvăluit recent că este deținătorul unei colecții impresionante de NFTs, Snoop Dogg.

“Just bought my first NFTs! I’m learning so much. Would love to know about amazing women creating #NFTs. Talk to me #cryptotwitter.”

… a scris actrița pe Twitter luni, 11 octombrie. După cum am precizat în articole precedente, rapper-ul a dezvăluit că deține contul de Twitter cunoscut drept Cozomo de’ Medici, a cărui colecție este estimată la peste 17 milioane de dolari.

”Hello @ReeseW! May I kindly recommend a conversation with @pridesai, one of the most influential women in NFT, who can then connect you with the most incredible female artists, collectors, and innovators in our world🍷”

… a fost răspunsul dat de acesta actriței. Witherspoon nu a reacționat până la momentul actual la tweet-ul lui Snoop. Aceasta a primit și alte răspunsuri de la nume importante din industrie, inclusiv de la contul oficial de Twitter al OpenSea.

Actrița a câștigat un premiu Oscar la categoria ”Cea mai bun actriță” în 2006 pentru rolul său în ”Go With the Song.” În ultimul timp, mai multe vedete au intrat în lumea NFT-urilor. Jay-Z, Snoop Dogg și Serena Williams fiind doar câteva nume care dețin NFT-uri CryptoPunks.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *