fbpx
  • bitcoinBitcoin$65,092.001.96%
  • ethereumEthereum$4,275.0510.56%
  • ElrondElrond$254.378.06%

Creatorii Bored Ape Yacht Club ar putea intra în industriile de film, TV și muzică

bored ape yacht club

Nu este un secret că albumul NFT al celor din spatele Bored Ape Yacht Club a fost unul dintre cele mai de succes de anul acesta (cel puțin până acum), volumul de trading al colecției fiind de ordinul sutelor de millioane.

Oficialii Yuga Labs au anunțat pe 12 octombrie încheierea unui contract cu managerul de muzică Guy Oseary pentru a explora diverse oportunității în industriile de entertainment, precum și diferitele formate în care aceștia ar putea intra pe piețe.

Oseary este managerul U2, precum și al lui Madonna, fiind de asemenea fost CEO al Maverick Records. Acesta a fondat și o firmă de tip venture capital pe nume Sound Ventures, în parteneriat cu actorul Ashton Kutcher. Prin intermediul Sound Ventures, acesta a investit în companii crypto precum Dapper Labs și OpenSea.

Oseary a colaborat și cu bine-cunoscutul artist Beeple pentru a lansa WENEW, o platformă ce leagă NFT-uri de asset-uri fizice.

“We have many ambitious projects in the works and we’re thankful to have Guy’s expertise as we move the club into this new chapter, for the benefit of the entire BAYC community.”

… au declarat cei de la Yuga Labs. Din moment ce NFT-urile acționează ca un ”proof of ownership,” deținătorii lor au drepturi depline asupra proprietății intelectuale reprezentate de NFT-ul lor, pe care le pot utiliza fără a cere acordul Yuga Labs.

Acest lucru înseamnă că userii își pot folosi NFT-ul pentru scopuri de marketing și branding, însă acest lucru nu se aplică și brand-ului Bored Apes în sine.

La momentul actual, cel mai ieftin NFT Bored Ape de pe OpenSea este listat pentru 37 ETH, sau 130,000 de dolari. Cei de la Yuga Labs au mai lansat de asemenea altă colecție de 10,000 de NFTs (Mutan Apes), care au generat vânzări de 96 de milioane de dolari într-o singură oră.

Creatorii au anunțat de asemenea planuri de a lansa un token Bored Ape în Q1 2022.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *