fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,983.00-0.56%
  • ethereumEthereum$1,887.06-0.68%
  • ElrondElrond$60.96-0.54%

Recompensă de 1 milion$ oferită de Harmony pentru hackerul Horizon Bridge

Harmony Protocol a postat astăzi pe Twitter o ofertă de recompensă de 1 milion de dolari pentru returnarea a 100 de milioane de dolari prin intermediul Horizon Bridge, precum şi pentru informaţii despre cum a avut loc hack-ul. Compania adăugă şi faptul că ar renunţa la acuzaţiile penale dacă fondurile ar fi returnate.

Până acum nu s-a găsit nici-o dovadă de vulnerabilitate a codului sursa pe care se bazează smartcontract-ul bridge-ului. CEO-ul companiei, Stephen Tse susţine că blockchain-ul Harmony rămâne în siguranţă în continuare.

Potrivit unei declaraţii a lui Mudit Gupta, security chief officer la Polygon, hackerul a câştigat controlul unui portofel multi-sig, compromiţând cel mai probabil mai multe adrese private şi reuşind astfel să scurgă fondurile. Totuşi, există suspiciuni cu privire la suma oferită că bounty, mulţi susţinând că suma este prea mică pentru a stimula hackerul să returneze fondurile.

Deocamdată fondurile încă nu au fost mutate din adresa hackerului. Mulţi se aşteaptă ca acestea să fie mutate folosind un sistem precum Tornado Cash pentru a-şi pierde urmele pe blockchain.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.