fbpx
  • bitcoinBitcoin$24,002.00-0.50%
  • ethereumEthereum$1,892.22-0.48%
  • ElrondElrond$61.01-0.57%

Parteneriat cu NFTs între NHL și Sweet

NHL, liga profesională de hochei din America de Nord a încheiat un parteneriat cu Sweet pentru a lansa o multitudine de proiecte bazate pe NFTs.

Astfel, fanii de hochei vor putea accesa noi oportunităţi pentru a-şi extinde colecţiile cu sportivii lor preferaţi. Utilizatorii vor putea să cumpere, să vândă şi să tranzacţioneze articole unice, neoferite până acum în istoria NHL.

„Suntem onorați să fim parteneri pentru o lansare importantă în sportul american cu o organizație renumită la nivel global precum NHL. Lucrând îndeaproape cu liga și asociațiile sportive, am organizat câteva momente vizuale uimitoare pline de acțiune, valorificând gaming-ul şi interacţiunea virtuală pentru a crea o relație cu adevărat captivantă și unică între collectibles şi experiențe.” a declarat Tom Mizzone, CEO-ul Sweet.

Cel mai probabil, colecțiile vor apărea deodată cu deschiderea sezonului de hochei din octombrie 2022.

Colecția va cuprinde momente istorice cu jucătorii preferaţi şi vor fi dinamice, în funcţie de performanţa jucătorilor. Va exista inclusiv un spaţiu 3D accesibil utilizatorilor în care colecțiile vor putea fi vizualizate într-un mod interactiv. Toată platforma va fi gamificată, existând misiuni şi provocări ce vor creşte implicarea fanilor.

De asemenea, vor fi disponibile pachete speciale pentru stadioane, care conțin filmări de la evenimentele de top ale NHL, inclusiv NHL Winter Classic®, NHL Stadium SeriesTM și NHL Heritage ClassicTM.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.