fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,095.003.55%
  • ethereumEthereum$4,361.1812.91%
  • ElrondElrond$258.729.60%

Binance va elimina trading-ul de derivative crypto în Australia

binance

Utilizatorii au la dispoziție 90 de zile să-și retragă fondurile din aceste asset-uri, care includ options, futures și leveraged tokens. Începând cu data de 23 decembrie, utilizatorii nu vor mai putea retrage aceste asset-uri.

“We proactively review our product offerings and activities on an ongoing basis, against user demand, evolving regulatory requirements, and future opportunities, to determine changes and improvements.”

… a declarat un purtător de cuvânt al Binance pentru cei de la CoinDesk. Autoritățile nu au mai permis conturilor noi create pe exchange să utilizeze funcțiile de options, margin trading și leveraged tokens încă de luna trecută.

Ca urmare a aceste restricții, Binance a eliminat opțiunea de margin trading crypto ce includeau monede euro, liră (UK) și dolarul australian. Atragem atenția aici că Binance este o entitate separată față de Binance Australia.

Cea din urmă este operată de InvestbyBit, o companie înregistrată corespunzător la agenția AUSTRAC drept exchange de monede virtuale. Binance, compania globală, este cea care a primit mai multe avertismente, printre care și cel din Australia, din partea autorităților financiare pentru lipsa de respectare a reglementărilor locale.

Acest lucru a fost cauzat, conform CEO-ului Changpeng Zhao, de modelul de ”sediu descentralizat” pe care a încercat să îl urmeze Binance. După cum a explicat și CEO-ul, neavând un sediu central este o problemă în ochii multor oficiali de pe glob.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *