fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,152.471.39%
  • ethereumEthereum$1,288.101.37%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.841.53%

Primul avatar al unei celebritati Gucci pe platforma Roblox este Miley Cyrus

Cantareata Miley Cyrus a intrat in metaverse! Vedeta este acum fata parfumului Flora Gorgeus Jasmine a brandului italian Gucci. Aceasta reprezinta prima aparitie a unei vedete pe platforma de metaverse Roblox. Muziciana este si primul avatar vedeta a Gucci Town.

Gucci Town a avut debutul la inceputul acestui an, iar acum utilizatorii pot admira avatarul digital al lui Miley Cyrus acolo. Acestia pot urmari avatarul digital al lui Cyrus pe masura ce termina variate task-uri si sarcini. De asemenea, acesta reprezinta primul produs de infrumusetare de pe Roblox.

Jocul video Gucci Flora a fost creat de compania de jocuri video suedeza The Gang. Jucatorii pot cumpara versiunea digitala a sticlei de parfum in magazinul virtual al companiei. Sticla de parfum poate fi utilizata si drept rucsac.

Momentam, costul nu este cunoscut, dar Vogue Business a mentionat ca o geanta Gucci Blondie digitala costa aproximativ 5 dolari (325 Robux), ceea ce inseamna ca e posibil ca si acest produs sa aiba un pret similar.

In plus, jucatorii pot sa-i faca o poza lui Miley Cyrus pe Aleea Self-urilor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *