fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,152.471.39%
  • ethereumEthereum$1,288.101.37%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.841.53%

FTX si Reddit lucreaza impreuna la integrarea crypto

FTX a confirmat azi integrarea cu punctele comunitatii (Community Points) de pe Reddit in SUA, UE, Austalia si alte piete.

Parteneriatul include integrarea FTX Pay ca modalitate de plata white-label si solutie de exchange pentru a sprijini utilizatorii care folosesc Community Points.

Lansat in 2020, sistemul de puncte Reddit bazat pe blockchain, ofera recompense utilizatorilor pe baza calitatii postarilor. Community Points s-au mutat pe Arbitrum in 2021 pentru a ajuta capabilitatea de scaling.

Community Points in Reddit reprezinta reputatia unui utilizator in comunitati. In subreddit-uri, acestea sunt afisate alaturi de numele de utilizator, deci, cei care contribuie cel mai mult ies in evidenta.

Deoarece Community Points se afla pe blockchain-ul Arbitrum Nova, utilizatorii pot sa-si prezinte reputatia oriunde este recunoscuta pe Internet.

Integrarea FTX Pay ofera utilizatorilor sansa sa cumpere $ETH direct din aplicatiile sustinute de Reddit, care apoi poate fi utilizat pentru a plati taxele de blockchain network pentru tranzactiile on-chain pentru Community Points.

Staff Software Enginner la Reddit, Niraj Sheth, a declarat: “Mereu cautam metode de a oferi putere comunitatilor si de a introduce noi modalitati de a folosi Reddit-ul, iar tehnologia blockchain descentralizata, care se sustine singura, ne permite sa facem asta. Lucrand cu FTX, putem face asta la scara mare.”

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *