fbpx
[ccpw id="485"]

Prima rețea de socializare P2E a devenit sponsor al FC Universitatea Cluj

wam

Compania românească Digitap, împreună cu oficiali ai FC Universitatea Cluj au anunțat că logo-ul platformei de gaming WAM va apărea pe tricourile studenților în toate jocurile echipei începând cu anul 2022.

WAM.app este prima rețea de socializare de tip P2E (Play-to-Earn), fiind un proiect crypto românesc ce a atras destul de multă atenție. Platforma a fost creată de Digitap, un startup din Cluj înființat de Daniel Tamaș și Alex Rus cărora li s-a alăturat mai apoi Vlad Mustiață.

”Proiectul și argumentele prezentate de președintele Radu Constantea ne-au convins să venim alături de FC Universitatea Cluj. Radu Constantea este garantul că lucrurile se fac serios și sustenabil.”

… a declarat Alex Rus. Tamaș adaugă că înainte de a deveni sponsori, cei doi fondatori au fost mai întâi fani ai echipei, de unde și ușurința prin care parteneriatul a fost realizat.

Deși platforma a fost lansată în 2020, aceasta a devenit destul de populară, reușind chiar să câștige premiul ”Cel mai inovator brand” în cadrul evenimentului ”Mobile Games Awards 2021.

Echipa a lansat de asemenea și propriul token pe nume WAM care are un preț de 0.1333 dolari la momentul scrierii articolului conform CoinMarketCap, având un supply total de 1 miliard de tokeni.

Site-ul proiectului poate fi găsit aici.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.