fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,133.451.60%
  • ethereumEthereum$1,287.561.61%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.711.59%

Cum a arătat anul 2021 pentru cei de la Stakeborg

stakeborg romania

 

După cum recunosc însăși creatorii proiectului crypto românesc, acum un an, nu auzise prea multă lume despre Stakeborg, lucru care s-a schimbat însă într-un ritm accelerat.

Proiectul a fost început cu scopul de a educa, fapt evidențiat prin seria de podcast-uri creată pe canalul de YouTube ”The Stakeborg Talks.”

Aceștia au apărut de mai multe ori în articolele noastre, în principal datorită seriei ”The StakeborgDAO Talks,” în care au apărut mai multe persoane importante din lumea crypto.

În 2021, echipa a reușit să îi aducă în fața followers pe Vitalik Buterin (fondatorul Ethereum), Kain Warwick (fondatorul Synthetix), Nick Johnson (fondatorul ENS – Ethereum Name Services) și Raoul Pal (co-fondator Real Vision).

Echipa postează regulat podcasturi în care invită de asemeni personalități notabile din peisajul crypto românesc, precum și discuții ce abordează cele mai noi subiecte de pe piață. Canalul lor de YouTube poate fi găsit aici.

Fiind un DAO, proiectul și-a lansat spre sfârșitul anului și propriul token, STANDARD, precum și opțiunea de staking. La momentul actual, conform website-ului oficial, există aproximativ 763,000 de tokeni puși la staking, ceea ce se traduce într-un TVL de peste 23 de milioane de dolari.

Conform datelor CoinGecko, valoarea actuală a token-ului STANDARD este de 18.62 de dolari, având un supply maxim de 20 de milioane de monede, dintre care 763,713 sunt deja în circulație.

Fiind un proiect relativ nou, au existat o mulțime de oportunități de învățare, după cum a punctat și Vlad Mercori (unul dintre co-fondatorii Stakeborg) într-o serie de tweet-uri prin care a reiterat focusul pus de Stakeborg pe educație.

După cum precizat cofondatorul, piața crypto este destul de complicată și oricine este interesat de aceasta ar trebui să petreacă timp să își dezvolte abilitățile necesare pentru a o naviga.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *