fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,946.084.15%
  • ethereumEthereum$1,273.337.48%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.421.70%

Eminem cumpără un NFT Bored Ape pentru 123.45 Ether

eminem nft

Celebrul rapper Marshall Mathers cunoscut sub numele său de scenă Eminem a cumpărat joi, 30 decembrie, NFT-ul BAYC (Bored Ape Yacht Club) cu numărul #9055 pentru 123.45 ETH (aprox. 480,000 de dolari). Acesta și-a pus deja NFT-ul drept poză de avatar pe Twitter.

Cumpărătorul NFT-ului este însă un username pe nume ”Shady_Holdings” pe platforma OpenSea. Contul deține și alte NFT-uri din diverse colecții populare cum ar fi Superlative Apes, Lil Baby Doodles, Shaq Gives Back, SABC și Adult Fantasy Sub-Dude.

Eminem a cumpărat NFT-ul de la un utilizator pe nume Geegazza, care a postat pe Twitter despre vânzarea respectivă. Conform datelor DappRadar, Eminem deține 166 de NFT-uri din peste 32 de colecții.

NFT-ul a fost cumpărat prin intermediul agenției Six, ce a fost implicată anterior în colaborări cu alți artiști ca Tycho, Wu-Tang Clan și Galantis.

Achiziția realizată de artist apare la scurt timp după lansarea propriei colecții de NFT-uri animate care a avut loc pe marketplace-ul Nifty Gateway. Mai mult decât atât, Eminem a fost implicat într-o investiție de 30 de milioane de dolari în marketplace-ul Makersplace în august 2021.

Acesta s-a alăturat la aceea vreme lui Paul Rosenberg și mai multor venture funds pentru investiția respectivă.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *