fbpx
  • bitcoinBitcoin$20,848.00-2.61%
  • ethereumEthereum$1,199.48-3.41%
  • ElrondElrond$56.16-4.36%

Pretul $ApeCoin in crestere. Propunere pentru BAYC NFTs Staking

In urma intalnirii virtuale ce a avut loc ieri pe Twitter Space, membrii comunitatii $ApeCoin au propus pentru a fi votate doua initiative in urma carora vor sa creeze un program de staking si sa aloce fonduri din trezoreria DAO-ului pentru pool-urile de lichiditate necesare.

Prima propunere AIP-21, se refera la crearea unui program de Staking atat pentru cryptomoneda $ApeCoin, cat si pentru NFT-urile din ecosistemul BAYC. 

Prin acest mecanism se doreste sustinerea cresterii ecosistemului, recompensand astfel actualii detinatori ai NFT-urilor din colectiile BAYC sau MAYC si a celor care cred in acest proiect investind in $ApeCoin.

In a doua propunere AIP-22 se prezinta modul de alocare a recompenselor in $ApeCoin si la felul in care acestea vor fi distribuite.

Se doreste ca 17.5% din totalul de $ApeCoins sa fie alocati ca si recompense pentru pool-urile de lichiditate. Tinand cont de pretul actual, 17.5% inseamna aproximativ $968 milioane de dolari ce vor fi distribuiti ca si recompense.

Perioadele de staking sunt impartite pe 3 ani, propunand asftel o alocare a unui procent de 10% in primul an, 5% in anul doi si 2.5% in ultimul an.

Ambele propuneri urmaresc sa remurnereze detinatorii NFT-urilor cu recompense semnificative.

 

Dar totusi, ce este $ApeCoin ?

$ApeCoin este un token de tip ERC-20, construit pe blockchain-ul Ethereum. A fost lansat pe 17 martie anul acesta si este tokenul de guvernanta al comunitatii Bored Ape Yacht Club. 

Principala sa utilitate in prezent este de a oferi o anumita putere de vot in cadrul DAO-ului, dar comunitatea din jurul acestui proiect continua sa gaseasca modalitati noi de dezvoltare cum se poate observa in aceste propuneri referitoare la staking, sau parteneriatele cu anumite branduri.

Cantitatea totala care va fi disponibilia este de 1 miliard, iar supply-ul actual aflat in circulatie este de 284 milioane conform CoinMarketCap.

Piata este incontinuare bullish cand vine vorba de $ApeCoin, tinand cont ca acesta isi continua trendul ascendent ajungand la un new all time high aproape de $20 de dolari.

Capitalizarea de piata a cryptomonedei este de $5.5 miliarde cu un volum de tranzactionare zilnic de $2.3 miliarde, ceea ce indica un entuziasm ridicat al pietei corelat cu acest proiect.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.