fbpx
  • bitcoinBitcoin$56,767.00-0.05%
  • ethereumEthereum$4,539.32-0.17%
  • ElrondElrond$358.80-13.43%

PleasrDAO deține un album unic al Wu-Tang Clan

wu tang dao

Albumul ”Once Upon a Time in Shaolin” al Wu-Tang Clan este acum deținut de organizația cunoscută pentru colecționarea de piese de artă – PleasrDAO. Albumul are o istorie destul de interesantă.

Acesta a fost cumpărat prima dată de executivul unei companii farmaceutice pe nume Martin Shkreli, ajungând mai apoi în ”mâinile” guvernului american odată cu condamnarea lui Shkreli pentru fraudă. Dezvăluirea că PleasrDAO deține acum piesa a fost realizată ieri, 20 octombrie.

Aceștia au cumpărat albumul de la guvernul american în luna iulie pentru 4 milioane de dolari. Grupul PleasrDAO include aproximativ 70 de colecționari NFT și a fost înființat în luna martie din pricina unei admirații comune a artistului pplpleasr, de unde și numele organizației.

PleasrDAO a continuat de atunci să cumpere NFT-uri care exprimau valori legate de transparență și activism anti-sistem. Un alt exemplu în acest sens ar fi achiziția NFT-ului vândut de Edward Snowden în luna aprilie, pentru suma de 5.4 milioane de dolari.

Albumul Wu-Tang Clan a fost realizat inițial ca o formă de protest împotriva lumii virtuale și a pierderii controlului asupra propriilor creații pe internet.

“They bonded together to form a collective more powerful than any individual had on their own.” Wu-Tang’s mission is the very same as PleasrDAO’s.”

… a declarat CPO-ul (Chief Pleasing Officer) Jamis Johnson într-o conversație cu cei de la Rolling Stone.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *