fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,868.001.26%
  • ethereumEthereum$4,220.818.85%
  • ElrondElrond$252.747.00%

PayPal va lansa în curând o ”super aplicație” crypto

paypal

În timpul unei conferințe în care sunt puși la curent investitorii cu privire la activitățile companiei în Q2 al 2021, CEO-ul PayPal Dan Schulman a dezvăluit că o versiune beta a aplicației crypto la care lucrează este aproape finalizată.

Schulman a afirmat că wallet-ul (aka ”super aplicația”) va fi lansat în următoarele luni în SUA. Userii vor putea beneficia de comisioane de yield mari, depuneri de fonduri direct, capabilități de a trimite și primi mesaje și mai multe funcții crypto-related.

CEO-ul a mai explicat și că fiecare wallet va fi unic și va funcționa pe baza tehnologiilor AI și machine learning.

Conform unor rapoarte PayPal, compania are peste 400 de milioane de useri activi până la data de 30 iunie 2021, cu 311 miliarde de dolari în volum de plăți în Q2 al acestui an.

Venmo, firma de plăți deținută de PayPal, care a încorporat funcționalități de crypto trading din aprilie, a înregistrat un volum de plăți de 58 de miliarde de dolari în aceeași perioadă, cu aproximativ 76 de milioane de conturi active.

“We’re one of a few payments companies to allow consumers to use cryptocurrency as a funding source. We’re also seeing strong adoption and trading of crypto on Venmo.”

… a comentat Schulman în cadrul conferinței. Recent, PayPal a anunțat creșterea limitei de cumpărare de cryptomonede pentru anumiți useri din SUA, de la 20,000 la 100,000 de dolari săptămânal, un semn că interesul userilor PayPal în spațiul crypto este în creștere.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *