fbpx
  • bitcoinBitcoin$57,030.000.58%
  • ethereumEthereum$4,535.47-0.53%
  • ElrondElrond$358.71-10.02%

Lummis: Cheltuielile guvernamentale și consumul mare sporesc adopția crypto

cynthia lummis

Senatoarea republicană din congresul SUA Cynthia Lummis, care este deja o bine-cunoscută personalitate pro-crypto din guvernul american, a declarat că cheltuielile masive făcute de guvern în ultimul timp contribuie într-o mare măsură la adopția crypto.

Senatoarea a comentat aceste aspecte într-un interviu ce a avut loc în cadrul emisiunii ”Varney&Co” difuzată de Fox Business pe 29 iulie. Tot atunci, aceasta a afirmat că o infrastructură de reglementare crypto solidă ar fi benefică industriei.

“… big gov’t spenders are (accidentally) doing far more to accelerate the adoption of digital assets than I am. BUT spending America deeper into a hole is a stupid, inflationary & altogether undesirable way to drive ppl to digital assets.”

… a scris ea pe Twitter. În perspectiva sa, inflația dolarului american pare să împingă cetățenii americani către asset-uri de tip ”store of value” ca Bitcoin, însă aceste cheltuieli în exces nu sunt tocmai un lucru bun pe termen lung.

Lummis spune că un pas important în reglementarea acestei industrii o reprezintă un set de definiții solide și clare, cât și o infrastructură legală în care toată lumea înțelege regulile, dar în care inovația să nu fie restricționată.

Aceasta a propus și ca SUA să primească cu brațele deschise crypto miners care au plecat din China în urma interdicțiilor impuse de guvernul chinez. State ca Pennsylvania și Texas pot furniza energia necesară pentru aceștia cu ușurință.

După cum am spus la început, Lummis e o personalitate pro-crypto deja notorie, aceasta recunoscând recent că a cumpărat Bitcoin în timpul dip-ului din iunie și că încurajează cumpărarea de BTC ca parte a unui portofoliu diversificat de investiții.

Acest punct de vedere nu este tocmai foarte răspândit în conducerea SUA. De exemplu, democratul Sherrod Brown a declarat că după trecerea unui deceniu de la apariția acestei tehnologii, e destul de clar că majoritatea cryptomonedelor au adus beneficii doar creatorilor săi.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *