fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,947.00-0.42%
  • ethereumEthereum$1,879.54-0.88%
  • ElrondElrond$60.33-1.40%

BlockFi elimină retragerile gratuite și crește ratele de depozit

Blockfi, una dintre cele mai mari platforme de lending crypto trece printr-o serie de probleme în urma scăderilor masive avute loc pe piaţa crypto. Printr-un comunicat, platforma a anunţat că îşi va creşte ratele de depozit pe o serie de criptomonede. Mai mult de atât, a decis anularea politicii de retragere gratuită disponibilă anterior.

Anunţul a venit după ce Blockfi a avut nevoie de o linie de creditare de 250 de milioane de dolari de la FTX pentru a-şi putea susţine platforma. În urma scăderilor masive a activelor, compania a concediat 20% din personal.

Aceste politici vor intra în vigoare începând cu data de 1 iulie, conform strategiei de management al riscului pe care o va dezvolta în continuare. Ratele pentru BTC, ETH, USDC, GUSD, PAX, BUSD și USDT vor fi majorate. Randamentul BItcoin va fi majorat cu 0,50% – 1,90%, Ethereum va înregistra o creştere de 0,50% – 1,75%. Stablecoins vor avea o creştere de 0,50% – 3%. În ceea ce privește taxele de retragere, compania a declarat că le va reduce.

Taxele de retragere pentru Bitcoin vor scădea cu 1 USD și 2 USD pentru Ethereum, în timp ce monedele stabile vor înregistra o scădere de 25 USD. Alături de acest BlockFi va elimina complet politica „o retragere gratuită pe lună”

BlockFi este de părere că aceste politici vor schimba trei factori foarte importanți care vor permite creșterea ratei platformei. Acești trei factori includ managementul eficient al riscului, scăderea concurenței pe piață și schimbarea mediului de randament la nivel macro.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.