fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,149.001.64%
  • ethereumEthereum$3,564.545.87%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.153.52%

Pantera Capital plănuiește un fond de 1,25 miliarde de dolari pentru blockchain

Dan Morehead, şeful companiei susţine că piaţa de active digitale urmează să îşi revină şi caută să strângă peste 1,25 de miliarde de dolari pentru a investi în blockchain. Pantera Capital a introdus primul său fond de criptomonede în august 2020, când a strâns 165 de milioane de dolari.

Într-un interviu dat recent, Morehead susţine că intenţionează să lanseze un al doilea fond blockchain, mult mai mare ca cel anterior, urmând să fie finalizat până nin luna mai a anului viitor.

„Vrem să oferim lichidități pentru oamenii care renunță, deoarece suntem încă foarte optimiști în următorii 10 sau 20 de ani.” a declarat acesta.

Situația actuală a sectorului, însă, nu este atât de optimistă. În ultimele 24 de ore, capitalizarea pieței globale crypto a scăzut sub 1 trilion de dolari, în timp ce bitcoin se tranzacționează la aproximativ 19.000 de dolari (o scădere de 70% în comparație cu prețul maxim din noiembrie 2021).

Potrivit lui Morehead, performanța nesatisfăcătoare a majorității monedelor digitale se datorează faptului că acestea sunt foarte corelate cu alte active de risc.

Ș=La începutul lunii, CEO-ul Pantera Capital a spus că acest ciclu de bear market e pe sfârşite. El a comparat ciclul cu alte scăderi ale pieței care au avut loc în trecut, care au fost ulterior urmate de bull run-uri puternice:

„Am trecut prin trei cicluri mari ale bear market-ului. De fapt, cred că am atins minimele în iunie și ne aflăm pe următoarea piață de bull. Ar putea fi dureros și poate dura ceva timp, dar cred că suntem la următoarea etapă a unui nou capitol.”

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *