fbpx
  • bitcoinBitcoin$27,004.00-0.37%
  • ethereumEthereum$1,619.00-0.96%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.984.67%

Fondatorul Morgan Creek Capital spune că următorul ciclu este aproape

Mark Yusko, fondatorul, CEO-ul și directorul de investiții al Morgan Creek Capital Management, a explicat într-un interviu recent că FED va opri programul de creștere a dobânzilor, ceea ce va duce automat la un nou bull run.

Yusko, care este și Managing Partner al Morgan Creek Digital, și-a făcut comentariile în timpul unui interviu  în cadrul emisiunii pe  YouTube „Thinking Crypto”, care a fost lansat pe 22 septembrie.

Luna trecută, Yusko a spus în timpul unei conversații cu Scott Melker că industria cripto trebuie să lucreze pentru simplificarea portofelelor cripto pentru a câștiga atractivitate în masă. Yusko, care a recunoscut că este un fan al portofelelor hardware, a spus că mulți investitori de retail sunt paralizați de opțiunile oferite de diferite portofele cripto.

El a remarcat câteva opțiuni bune de pe piață în prezent, cum ar fi Ledger, dar a caracterizat adoptarea cripto în masă ca necesită un proces mai simplificat. Yusko a speculat că o companie ar putea lucra pentru a construi servicii de telefonie pe deasupra unui portofel cripto, mai degrabă decât metoda tradițională de a face asta invers.

Yusko a menționat, de asemenea, că o îmbinare a smartphone-urilor și a portofelelor cripto ar oferi un atractiv mult mai mare pentru utilizatorul obișnuit, făcând astfel încât suporterilor cripto să nu le pese de complexități, cum ar fi frazele de bază și cheile private. El a continuat, spunând că a face portofelele cripto invizibile și fără întreruperi ar duce la „milioane” de oameni să adopte criptomonede.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *