fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,354.00-3.94%
  • ethereumEthereum$3,082.73-4.23%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.42-1.30%

Noul raport Tesla arată o pierdere a deținerilor Bitcoin

Tesla și-a publicat raportul financiar din trimestrul IV, depășind așteptările privind câștigurile și veniturile. Cu toate acestea, investițiile companiei în Bitcoin rămân în pierdere.

Stocul TSLA este în creșter cu peste 13% în ultimele cinci zile. Acțiunile companiei au crescut și atunci când CEO-ul Elon Musk a spus că compania ar putea produce două milioane de automobile Tesla în acest an.

Venitul total pe care Tesla l-a obținut a fost de 24,32 miliarde de dolari, ceea ce a fost cu aproximativ 200 de milioane mai mult decât valoarea estimată de 24,16 miliarde de dolari. Câștigul pe acțiune a ajuns la 1,19 USD, spre deosebire de 1,13 USD, cât era de așteptat inițial. Deși compania a observat că prețul mediu de vânzare a fost pe o tendință descendentă , aceasta a declarat că sunt necesare tarife mai accesibile pentru a ajuta vehiculele electrice să să fie vândute unei unei populații mai largi.

Compania a mai raportat că veniturile sale din automobile au crescut cu 33% de la an la an. Venitul total din vânzări în al patrulea trimestru a fost de 21,3 miliarde de dolari.

În ceea ce privește deținerile Bitcoin ale companiei Tesla, aceasta a raportat taxe de depreciere de 34 de milioane de dolari. De asemenea, nu a cumpărat sau vândut niciun Bitcoin în ultimul trimestru, deținerile sale totale fiind evaluate la 184 de milioane de dolari.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *