fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,925.00-0.84%
  • ethereumEthereum$1,617.19-1.22%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.662.99%

Nou IDO pe Polkastarter: Platforma Drops

 

Un IDO (Initial Decentralized Exchange Offering) pe Polkastarter este pe cale să aibă loc, pentru o platformă care urmărește să includă funcționalități DeFi, NFT-urilor.

IDO-ul pe Polkastarter pentru Drops va fi lansat pe 21 mai, conform unui anunț făcut astăzi. 

Lansarea publică a token-ului DOP va avea loc exclusiv pe Polkastarter și, la fel ca ultimele IDOs, există un proces de whitelisting pentru cei ce vor să participe.

Token-ul va fi lansat cu un preț de 0.6 dolari și un supply inițial de 333,333 DOP disponibil prin IDO, însemnând un total de 200,000 de dolari.

Alocarea maximă pe persoană va fi 210 dolari, iar cumpărătorii vor fi nevoiți să dețină cel puțin 250 tokeni POLS în e-wallets ERC-20 sau BEP-20.

Polkastarter urmărește să repete succesul anterioarelor IDOs. Pe 28 aprilie, tokens pentru platforma NFT, Binance Smart Chain, intitulată Refineable, s-au vândut în 5 minute, supraîncărcând rețeaua din cauza cererilor fără precedent.

Drops a beneficiat deja de o rundă de investiții private la începutul lunii, care i-a adus 1 milion de dolari din partea investitorilor ca Axia8 Ventures, Bitscale Capital, AU21, x21, Blocksync, Drops Ventures și Genblock.

Proiectul își propune să construiască infrastructura necesară pentru ca deținătorii să-și pună la staking propriile NFTs, pentru a câștiga ”dPoints”. Aceste dPoints sunt tokens care pot fi folosiți pentru a cumpăra noi NFTs pe platforma Drops.

Este o încercare de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de comisioane de pe urma NFTs, după cum oferă deja alte platforme ca MEME.

De asemenea, cei din spatele Drops lucrează la un protocol ”dNFT”, care să permită deținătorilor de NFTs să-și plaseze tokens în digital vaults și să-i convertească în tokens ERC-20, care pot fi apoi tranzacționați pe exchange-uri descentralizate.

Platforma va oferi o fundație pentru credite de tip ”trustless NFT smart contracts” și posibilitatea acumulării de comisioane ce pot fi utilizate pentru a alimenta liquidity pools, fără a fi necesară vânzarea NFT-ului original.

Tokens DOP vor fi folosiți ca metodă principală de plată pe platforma Drops. Pe lângă furnizarea de governance tokens, deținătorilor li se va permite accesul la lansări private de NFTs și recompense de staking pentru aprovizionarea de lichiditate.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *