fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,889.513.65%
  • ethereumEthereum$1,267.486.87%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.050.85%

New York: O nouă propunere legislativă urmărește utilizarea unor surse de energie regenerabile pentru crypto mining

 

Un deputat din New York a înaintat o nouă propunere legislativă care urmărește demararea unui studiu ce vizează utilizarea surselor de energie regenerabilă în centrele de crypto mining din stat.

Pe 7 mai, senatorul Kevin Parker a introdus propunerea Senate Bill S6584. Aceasta solicită autorităților competente …

 

“to conduct a study on powering cryptocurrency mining facilities with renewable energy.”

 

În propunere se menționează că, centrele de crypto mining reprezintă o industrie în dezvoltare, în statul New York, un trend considerat controversat din cauza cerințelor energetice ale blockchain-urilor de tip Proof-of-Work (PoW), ca Bitcoin.

Săptămâna trecută, Parker a introdus o propunere legislativă aferentă, care solicită întreruperea activităților întreprinse de crypto mines pe teritoriul statului, până când impactul lor asupra mediului este evaluat. 

La momentul actual, propunerea se află în așteptarea examinării de către Environmental Conservation Committee, în timp ce S6584 este evaluată de Energy and Telecommunications Committee.

Centrul cel mai important de Bitcoin mining a fost până acum China, dar acest lucru se poate schimba. 

Evoluția pieței de mining are loc în timp ce investitorii se grăbesc să pună mâna pe numărul limitat de echipamente de mining.

În același timp, producătorii de hardware sunt afectați de un deficit la scară globală de cipuri, generat de efectele economice ale pandemiei de coronavirus.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *