fbpx
  • bitcoinBitcoin$65,036.001.13%
  • ethereumEthereum$4,211.738.03%
  • ElrondElrond$254.337.50%

Nou ATH Cardano, în urma unor creșteri de 14%

 

Cu o valoare de aproape 58 de miliarde de dolari, ADA a depășit Tether ca market cap.

Cryptomoneda a avut creșteri masive duminică – 09 mai 2021, plasând platforma de smart contracts înapoi printre elitele pieței crypto, în termeni de market cap.

ADA a avut majorări de 14%, ajungând la 1.83 dolari pe marile exchange-uri, marcând astfel un nou ATH. 

După acest moment, cryptomoneda s-a menținut în jurul valorii de 1.8 dolari, reprezentând o creștere de 14% în ultima zi, 31% în ultima săptămână și peste 47% în ultima lună.

La valoarea curentă, Cardano are un market cap de 57.8 miliarde, depășind Tether (USDT) și ajungând pe locul 6 în clasamentul pieței crypto, conform Coingecko. Acesta a ajuns chiar pe locul 5, conform CoinMarketCap.

ADA a avut creșteri impresionante și în comparație cu Bitcoin, având majorări de 16%, în raport cu cea mai populară cryptomonedă. 

Conform unui raport Cointelegraph, relansarea trendului ascendent al cryptomonedei a avut loc când ADA a trecut de 1.48 dolari săptămâna trecută. Următoarea valoare vizată de price action este la 2 dolari, urmată de 2.25 dolari.

În termeni de dezvoltări fundamentale, exchange-ul Kraken, a anunțat săptămâna trecută că procesul de staking pentru ADA este acum disponibil pe platforma sa.

Utilizatorii Kraken își pot acum finanța conturile de staking ADA, pentru a beneficia de recompense de până la 6%, plățile fiind realizate săptămânal.

Următorul eveniment important în roadmap-ul Cardano este upgrade-ul Alonzo, care va introduce smart contracts pe blockchain. 

Cei de la Input Output Hong Kong, developerii Cardano, au anunțat luna trecută că Alonzo este…

 “gradually deployed to the mainnet via several testnests.”

 

Cei ce au acces timpuriu vor putea testa noile funcții introduse de upgrade, pe tot parcursul lunilor mai și iunie.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *