fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,156.521.93%
  • ethereumEthereum$1,288.662.02%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.872.02%

Bitcoin din ce în ce mai popular pe piața imobiliarelor

 

Conform unui raport publicat de Yahoo Money, piața imobiliară și sfera Bitcoin au început să se intersecteze din ce în ce mai des. 

Raportul include declarațiile unui agent imobiliar, pe nume Whitney Pannell, care a listat o casă renovată pentru suma de 300,000 de dolari. Interesant este faptul că în anunț au fost adăugate următoarele:

 

”Sellers are accepting Bitcoin for this home.”

 

Pannel declară că este o ”firm believer in Bitcoin” și și-a exprimat convingerea că Bitcoin este viitorul.

În articol, a fost intervievat și un reprezentant al Realtor.com, care a susținut că Bitcoin și celelalte cryptomonede devin din ce în ce mai ușor acceptate pe piața imobiliarelor.

Conform datelor Realtor, în 71 dintre anunțuri, Bitcoin este acceptat ca metodă de plată, ceea ce înseamnă aproximativ 14.3 anunțuri per 100,000 de case.

În 2018, această cifră era mai mică, la 12.7 anunțuri care menționau cryptomonede, pe 100,000 de case. 

Un analist al Realtor, Nicolas Bedo, a susținut că deja poate urma adoptarea nișei crypto pe scară largă.

 

“If the cryptocurrency market can get a firmer foothold and grow confidence from the general public, we may see a wider adoption of home sellers accepting cryptocurrencies as payment,” 

 

… a afirmat Bedo.

În alt raport al Yahoo Finance, datele arată că vânzătorii de imobiliare din SUA încearcă să profite de pe urma pieței imobiliare și a sectorului crypto.

Raul Chavez, directorul 800buykwick.com a declarat, de asemenea, că agenții imobiliari ai firmei sale au observat o creștere în listările legate de nișa crypto.

 

“I feel in the long run, bitcoin will have the higher opportunity. Yes, it’s more volatile, but 10 years from now, this is where the world is headed.”

 

… a afirmat acesta.

Pe lângă aceste companii, gigantul imobiliar bazat în Los Angeles al lui Rick Caruso a acceptat în totalitate cryptomonedele ca plată pentru proprietățile sale.

Mai mult, Caruso a anunțat că firma sa investește în Bitcoin prin intermediul exchange-ului Gemini.

 

“We’ve allocated a percentage of what would normally go into the capital markets into Bitcoin.”

 

… a susținut Caruso.

Recent, o casă din zona Beverly Hills a fost listată pentru 65 de milioane de dolari sau pentru echivalentul său în Bitcoin. 

De asemenea, penthouse-ul miliardarului Nick Candy a fost listat pentru 175 milioane de lire, sau pentru echivalentul său în Bitcoin.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *