fbpx
  • bitcoinBitcoin$63,743.00-0.46%
  • ethereumEthereum$3,123.12-0.86%
  • elrond-erd-2MultiversX$42.651.19%

Kevin O’Leary de la Shark Tank vrea o industrie crypto reglementată

Kevin O’Leary, președintele O’Shares Investments și vedeta Shark Tank, rămâne susținător al industriei crypto chiar și după ce și-a pierdut investiția în FTX.com, dar a spus că în urma acestui eveniment, industria va deveni mai reglementată.

„Nu va mai fi vreodată o altă situație ca aceasta pentru investitorii instituționali, pur și simplu nu vom pune capitalul la lucru până când aceste lucruri nu vor fi reglementate”, a spus O’Leary, adăugând că va face impuls spre Washington.

Legi importante cum ar fi Actul de studiu al monedei digitale a Băncii Centrale din 2021 și Legea privind protecția consumatorilor de mărfuri digitale din 2022, au fost prezentate Congresului SUA, dar nu au fost încă aprobate.

O’Leary a spus că autoritățile de reglementare din SUA ar trebui să înceapă prin a adopta Legea privind transparența Stablecoins, care a fost adusă la Congres în martie, care ar impune emitenților de monede stabile să publice rapoarte lunare privind rezervele și să fie supuși unor verificări din partea unor terți.

„Dacă voi pune un capital serios să lucreze într-un broker-dealer, într-o bursă, va fi una care este reglementată, care are transparență și are aceleași reguli pe care le au orice altă bursă care tranzacționează acțiuni și obligațiuni, ” a adăugat O’Leary.

Kevin O’Leary a semnat un contract pe mai mulți ani în 2021 ca purtător de cuvânt pentru FTX.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *