fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.29%
    $22,920.00
  • ethereumEthereum-3.47%
    $1,573.63
  • elrond-erd-2MultiversX-5.04%
    $42.51

Clienții Voyager ar putea să recupereze o parte din bani

Clienții  Voyager Digital ar putea să recupereze 72% din valoarea conturilor lor în cadrul unui acord provizoriu cu FTX US, potrivit documentelor apărute recent în spațiul public. Cu toate acestea, judecătorul  din Statele Unite ale Americii, Michael Wiles, în timpul unei ședințe de judecată, a declarat că vânzarea provizorie nu va fi definitivă până când nu va primi aprobarea creditorilor Voyager  spunând în timpul ședinței de judecată:

„Dacă planul se destramă, nu există nicio parte a acestui acord care să supraviețuiască.”

Există, de asemenea, includerea unei clauze numită „ieșire fiduciară”, care permite Voyager să anuleze tranzacția cu FTX în cazul în care ar fi prezentate oferte care oferă un rezultat mai bun pentru creditori.

Clauza este adesea inclusă în cazurile de faliment, permițând companiilor să ia în considerare oferte mai mari până când vânzarea este finalizată pentru a se asigura că creditorii obțin cea mai bună ofertă posibilă.

 

Planul provizoriu de la FTX ar permite plata integrală a tuturor creanțelor prioritare și ar permite altor deținători de cont să recupereze aproximativ 72% din valoarea conturilor lor, care au fost înghețate de la 1 iulie. Voyager a sugerat anterior că clienții săi ar putea trece în cele din urmă la platforma FTX după ce bursa a asigurat oferta câștigătoare pe 27 septembrie la o evaluare de aproximativ 1,4 miliarde de dolari în urma unui proces de licitație de două săptămâni.

Cifra nu include fondurile pe care le-ar putea recupera ca parte a creanței sale împotriva Three Arrows Capital (3AC) după ce fondul de acoperire criptografic a neîndeplinit obligațiile de rambursare a împrumutului către Voyager.

Orice fonduri suplimentare primite ca parte a acestei revendicări vor permite deținătorilor de conturi Voyager să recupereze un procent mai mare din conturile înghețate.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *