fbpx
  • bitcoinBitcoin$63,863.00-4.31%
  • ethereumEthereum$3,053.88-4.62%
  • elrond-erd-2MultiversX$38.73-2.23%

Nassim Nicholas Taleb respinge criza unei lichidități în crypto

Într-o postare recentă pe Twitter, Nassim Nicholas Taleb, autorul best-sellerului „Black Swan”  a respins ideea că industria crypto s-ar afla  mijlocul unei crize de lichidități.

Autorul libanez-american susține că industria crypto este într-adevăr în mijlocul unei crize, dar de fapt se datorează lipsei fluxului de numerar. El susține că prețurile din această perioadă sunt sustenabile atât  timp cât companiile sunt capabile să genereze numerar. Taleb susține că veniturile sunt circulare și trebuie să se susțină reciproc.

Bill Gates, a spus că criptomonedele se bazează 100% pe prostie. Directorul general al Berkshire Hathaway, Warren Buffett, a numit Bitcoin ca fiind o otravă pentru societate, în timp ce susținea că nu ar cumpăra niciodată Bitcoin. Warren Buffett are o preferință pentru companiile care sunt capabile să genereze fluxuri de numerar sănătoase și consistente. Taleb a spus însă că Bitcoin a fost „un joc perfect” în timpul unei perioade prelungite de rate scăzute ale dobânzilor. Cu toate acestea, politica monetară neclintită a Rezervei Federale a dat o lovitură devastatoare celei mai mari criptomonede. Acum este în scădere cu 76,25% față de vârful său record precedent.

 

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *