fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,904.001.50%
  • ethereumEthereum$3,418.071.22%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.472.79%

Au fost recuperați 700 de milioane de dolari din datoriile FTX

În urma prăbuşirii FTX, exista o luptă continuă în găsirea şi securizarea fondurilor exchange-ului. FTX i-a angajat pe BitGo, o companie de custodie a activelor digitale pentru a gestiona conturile şi activele datorate. Până acum, Bitgo a reuşit să recupereze peste 700 de milioane de dolari din datorii. Activele sunt transferate în depozite reci din Dakota de Sud, stocarea fiind offline pentru a proteja activele digitale.

BitGo recuperează cripto active din 2013, cu un istoric bogat în securizarea acestora. Activele digitale recuperate constau în Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede mai mici, dar populare, cum ar fi memecoinul Shiba Inu.

 

În ciuda sumei care poate părea mari, suma este doar parte infimă față de totalul datoriilor FTX. După cum să raportat mai devreme, fostul CEO al FTX, Sam Bankman-Fried (SBF), le-a spus investitorilor că FTX are nevoie de 8 miliarde de dolari pentru a-și remedia criza de lichiditate. Avocatul în insolvență Steven Earl a spus că va dura ani, dacă nu decenii, pentru a realiza și distribui fondurile blocate în FTX, compania având peste un milion de creditori.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *