fbpx
  • bitcoinBitcoin0.05%
    $22,968.00
  • ethereumEthereum-1.61%
    $1,577.68
  • elrond-erd-2MultiversX-0.80%
    $43.41

Metamask susține că nu au implementat o actualizare care colectează mai multe date personale

ConsenSys, care operează popularul portofel de criptomonede MetaMask, a declarat că o actualizare a portofelului nu a adus nicio modificare datelor pe care platforma le colectează de la utilizatorii săi, doar formularea s-a schimbat. Declarația a venit ca reacție la criticii online care au spus că compania și-a extins colecția de date personale.

ConsenSys, echipa din spatele portofelului Metamask, a declarat faptul că nu există o actualizare care să modifice numărul de date colectate de la utilizatorii săi. Declarația a venit ca reacție la unele critici online prin care compania și-ar fi extins colecția de date personale. Unii utilizatori au considerat acest lucru controversat, deoarece unul dintre principiile cheie ale blockchain-ului este confidențialitatea și interacțiunile anonime.

 

„Politica noastră de confidențialitate a fost actualizată pe 23 noiembrie. Nimic nu s-a schimbat în modul în care funcționează MetaMask și Infura, setul de instrumente de dezvoltare Web3 pentru Ethereum”, a transmis echipa Metamask pe Twitter

Vineri, ConsenSys a declarat într-o postare pe blog că termenii au fost actualizați pentru a comunica mai bine volumul datelor colectate de companie, care includ adresele IP ale computerelor care utilizează programul și adresele portofelului ori de câte ori o tranzacție este finalizată. Compania susține că acest lucru este necesar pentru că portofelul să funcționeze optim.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *