fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.06%
    $22,947.00
  • ethereumEthereum-1.74%
    $1,578.87
  • elrond-erd-2MultiversX-1.09%
    $43.38

MobileCoin crește cu 300% în urma unui anunț prin care Twitter ar putea integra Signal Protocol

Jane Manchun Wong, un blogger cunoscut în domeniu, a dezvăluit că Twitter ar putea integra Signal Protocol pentru mesajele sale directe criptate. Astfel, vom putea vedea pe Twitter DM-uri criptate. Manchun Wong a distribuit capturi de ecran ale codului pentru aplicația Twitter iOS, arătând că codul face referire la Signal Protocol. Wong a mai dezvăluit că funcția este în curs de lucru pentru aplicația Twitter pentru Android. Însuși Elon Musk a sugerat acest lucru când a spus că Twitter 2.0 va adăuga o funcție de mesagerie privată criptată.

În ultimele șapte zile, platforma de socializare a avut în medie 2 milioane de noi înscrieri de utilizatori zilnic iar planurile Twitter 2.0 includ, de asemenea, publicitate ca divertisment, tweeturi lungi, relansarea Blue Verified și plăți online. Membrii comunității crypto așteaptă veşti cu privire la includerea Bitcoin și Dogecoin în noul Twitter. Dogecoin a crescut cu 8,1% în ultimele 24 de ore.

În urma știrilor despre integrarea Signal Protocol, MobileCoin a crescut cu peste 300% în ultimele 24 de ore, potrivit datelor CoinMarketCap. Moneda legată de protocolul Signal a trecut de la un minim de 0,58 dolari la 2,98 dolari în perioada de tranzacționare. Signal Protocol a adăugat MobileCoin ca funcție de plată în august 2021. Fondatorul Signal, Moxie Marlinspike, este consilier pentru proiectul MobileCoin încă din anul 2018.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *