fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.04%
    $22,962.00
  • ethereumEthereum-1.79%
    $1,578.94
  • elrond-erd-2MultiversX-1.19%
    $43.41

Președintele Fundației Bitcoin spune că SBF a fost un om incompetent

Într-un interviu recent acordat Fox News , președintele Fundației Bitcoin, Brock Pierce, a numit prăbușirea FTX drept un eveniment care a făcut ravagii în întreaga industrie crypto. El a mai spus că evoluția a fost cea mai mare înșelătorie la care a asistat vreodată.

Pierce, totuși, menționează că eșecul nu a fost asociat cu tehnologia în sine, ci mai degrabă modul de conducere și incompetența lui SBF. În ciuda multor pagube cauzate industriei de acțiunile acestuia , Pierce este încă optimist în ceea ce privește industria și crede că spațiul va atinge cote mari în sectorul financiar. Potrivit acestuia, astfel de evenimente ajută sistemul să crească mai bine, deși mulți oameni ar putea pierde pe termen scurt.

Întrebat dacă evenimentele recente ar determina o rată mai lentă de adoptare pentru Bitcoin de către instituții, Brock afirmă că dezvoltarea a avut și va avea în continuare un impact negativ major. Președintele a criticat în continuare marile instituții financiare, în special Sequoia, care împrumută bani către FTX fără a fi măsurat diligența lui SBF.

Acțiunile SBF au provocat multă agitație pe rețelele de socializare în ultimele zile. Deoarece procesul său este încă în așteptare, FUD continuă să umple aerul, deoarece evoluțiile actuale tind să indice lipsa de seriozitate și necesitatea de justiție pentru acțiunile lui Sam.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *