fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.06%
    $22,967.00
  • ethereumEthereum-1.66%
    $1,578.19
  • elrond-erd-2MultiversX-0.82%
    $43.48

Charles Haskinson spune că stablecoin-ul Ardano este un eșec total

Ardano, un proiect stablecoin construit pe blockchain-ul Cardano, a anunţat că a fost oprit din lipsă de finanţări. Proiectul a strâns totuşi peste 10 milioane de dolari de la fonduri de capital precum Three Arrows Capital, cFund şi Tron în octombrie 2021.

Echia proiectului a transmis faptul că modul de construire pe Cardano a fost dificil şi nu au avut destule mijloace de venit pentru a continua dezvoltarea acestuia. Echipa a transmis că tot codul proiectului va rămâne open source pentru dezvoltatorii interesaţi iar fondurile rămase vor rămâne la Ardana Labs până când o altă echipă de dezvoltatori va dori să continue munca începută de aceştia. Tokenul nativ al proiectului, DANA, a scăzut în urma anunțului și se tranzacționa la 0,008284 USD, în scădere cu 42,2% în ultimele 24 de ore la momentul publicării.

Într-un clip postat de Charles Hoskinson, fondatorul Cardano acesta transmite faptul că investiţia sa în proiect s-a dovedit că a fost o pierdere totală.

„Am văzut în ultimele zile că Ardano ar avea probleme, iar apoi pe Twitter a apărut tweet că acum au întrerupt operațiunile, sau cel puțin se reduc până la punctul în care sunt nu vor mai putea livra ceea ce au promis că vor livra. Eu am fost un investitor în proiect dar se pare că este probabil o pierdere totală, iar ceea ce a fost incredibil de dezgustător pentru mine a fost că managementul acestui proiect a învinuit Cardano pentru eșecurile lor.” a transmis Charles Haskinson.

 

Hoskinson spune că problema ține de conducerea proiectului, mai degrabă decât de tehnologia din spatele Cardano sau de lipsa fondurilor.

„Voi reaminti tuturor că Ethereum a strâns 18 milioane de dolari, dintre care au ajuns să implementeze doar 9 milioane de dolari, deoarece au pierdut 9 milioane de dolari din cauza volatilității pieței. Uite unde sunt acum. Aceasta nu a fost o problemă de finanțare. Aceasta nu a fost o problemă de platformă. Se pare că a fost o problemă de conducere…” a mai spus Charles.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *