fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,568.00-0.96%
  • ethereumEthereum$3,395.09-1.63%
  • elrond-erd-2MultiversX$61.69-0.91%

Meta va deschide 10 campusuri în Metaverse

Meta ajuta 10 universităţi să îşi lanseze propriul campus în Metaverse. Unul dintre acestea este Campusul Global al Universității din Maryland (UMGC), care este o universitate online. Cei peste 45.000 de studenți ai universității se vor putea întâlni acum într-un metavers online pentru a se reuni și a-și împărtăși experiențele.

„Nu am avut niciodată un campus până acum, iar acum avem primul nostru. Are un iaz de rațe.” a declarat Daniel Mintz, preşedintele departamentului de tehnologie UMGC

Ca parte a acestui plan, universitatea va oferi cinci cursuri în campusul metavers, care nu vor avea niciun cost suplimentar în comparație cu cursurile non-imersive.

Alte instituții vor face, de asemenea, parte din acest proiect: Universitatea din Kansas, Școala de Nursing, New Mexico State University, South Dakota State University, Florida A&M University, West Virginia University, Southwestern Oregon Community College, California State University, Dominguez Hills și Alabama Universitatea A&M.

Pentru a se putea conecta la Metaverse, studenţii vor avea nevoie de căştile Meta Quest, pe care compania promite să le doneze universităţilor. Unul dintre obiectivele proiectului Immersive Learning al Meta este de a crește accesul studenților la aceste tehnologii prin parteneriat cu organizații și universități. O parte din investiția de 150 de milioane de dolari pe care o face Meta servește la livrarea căștilor în parteneriat cu Victoryxr, compania care proiectează campusurile metaverse.

Meta a ajutat, de asemenea, universitățile să plătească pentru proiectarea și construcția acestor spații, care pot costa 50.000 USD pentru un campus cu cinci până la șapte clădiri. Steve Grubbs, fondatorul Victoryxr, a declarat:

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *